Създай постер с добри послания по случай Деня на сърцето

Създай постер с добри послания по случай Деня на сърцето

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е на 29 September 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Избрахме да отбележим Световния ден на сърцето по един разичен начин. Обичта и добротата са сред най- важните добродетели, затова се постархме в този ден темата за тях да изпълни училищните коридори.

Изработихме постер във формата на сърце, който изложихме във фоайето на училището.  Там ученици и учители имаха възможност да напишат своето послание за доброто. 

Постерът "Сърце с послание" се изпълни с призиви за доброта, екипност, толерантност и търпимост. Част от посланията бяха:

"Бъдете отбор!" , "Бъдете добри с другите!", "Обичайте се!", "Помагай!" , "Бъдете себе си!", "Прави добро всеки ден!".

Освен това разказахме няколко любопитни факта за сърцето, сред които: 

1.Сърцето извършва повече физическа работа, от който и да е мускул в тялото за целия живот!

2.Сърцето на възрастен човек бие 72 пъти в минута; 100,000 пъти на ден; 3,600,000 пъти в година; и 2,5 милиарда пъти през целия живот!

А за финал си направихме тематично gif- видео. ;)

Какво?

По повод Световния ден на сърцето на 29 септември ще изработим постер за добри послания, които учители и ученици ще могат да попълват заедно. 

Кога?

На 29 септември.

Къде?

Във фоайето на училището.

Нужна екипировка?

Ще изработим постер във формата на сърце, който ще бъде изложен във фоайето на училището. Ученици и учители ще имат възможност за напишат послания за доброто.

Защо?

Защото обичта и добротата са сред най-важните добродетели, които искаме да възпитаме у учениците. А Денят на сърцето е най-добрият повод за това.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

....

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!