Създай оригами жерави в подкрепа на хората с множествена склероза

Създай оригами жерави в подкрепа на хората с множествена склероза

Клуб "Чудотворци", 7 СУ "Свети Седмочисленици", София
Мисията е от 20 October 2022 до 12 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В тази мисия нашите чудотворците започнаха приятната, но трудоемка задача да създадат 1000 оригами жерава. Някои от участниците творяха и сгъваха дори и в часовете в училище. Направиха се жерави във всякакви цветове и размери дори с помощта на ученици, които не са част от нашият клуб. За най-ентусиазираните чудотворци мисията продължава, а вече готовите жеравчета седят в кабинет 34, готови да бъдат занесени във фондацията, когато стигнем заветните 1000. 

Какво?

Чрез създаването на 1000 оригами жерави, чудотвоците се включват в кампанията "1000 жерава" на фонацията "МС - Мога сам" в помощ на хората с множествена склероза.

Кога?

Мисията ще се проведе от 20 октомври до 12 ноември или по-късно, в зависимост от това колко бързо ще бъдат направени жеравите.


Къде?

Жеравите могат да бъдат направени навсякъде, но готовите оригами трябва да се предадат в кабинет 34.


Нужна екипировка?

Необходими са само листове хартия.


Защо?

С помощта на сгънатите жерави ще бъдат събрани 50 000 лв, с които да бъдат осигурени средства за превенция, трансформация и лечение на хората с множествена склероза.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с огранизаторите на мисиията на cvetiangelova2005@gmail.com


Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!