Създай мотивиращо видео за Международния ден на щастието

Създай мотивиращо видео за Международния ден на щастието

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е от 14 March 2022 до 21 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Видеото за деня на щастието създаде Иван М. Като го засне и оформи. За щастливите мигове се погрижиха част от доброволците, както ученици и учители от училището. Работната атмосфера и настроението бяха чудесни. С много усмивки, малко притеснение и няколко дубъла сътворихме малко настроение. 😊 

Какво?

  Идеята за международен ден на щастието първоначално идва от Кралство Бутан. Хималайска страна използва Национален индекс за щастие, като по-доброто средство за определяне напредъка на страната, отколкото модела на Брутния вътрешен продукт.  

Кога?

Заснемане от 13.03 до17.03 до 1 ч на ден

Прожектиране на видеото 21.03 От 07.50 до 8.30 ч

Къде?

ОУ"Свети Климент Охридски" гр. Павликени 

Нужна екипировка?

Иван М. Ще осигури апаратура за заснемане и обработката на кадрите. От желаещите да се включат искаме усмивка и щастливи думи.. 😊 

Защо?

Международен ден на щастието. Датата не е случайно избрана – тогава се наблюдава изравняване на деня и нощта. Това носи послание за баланс, равноправие, мир и стабилност по целия свят. През 2013 г. се провеждат първите инициативи за отбелязване на събитието.        Целта на Международния ден на щастието е да насърчава държавите да отдават по-голямо значение на стремежа към щастие и благоденствие. Да припомня, че всеки заслужава шанс за щастлив, здравословен живот. Щастието е в основата на човешките желания и е ключов фактор както за определянето на качеството на живот на всеки един човек, така е и важна мярка за определяне успеха на всяка една страна. Щастието е по-скоро лична отговорност на всеки един човек, но щастието на обществото трябва да е приоритет на всяко правителство.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За контакт Илина Димитрова poisonous_ivy@abv.bg Николай Георгиев gentleman@abv.bg 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!