Събери списания с игри и кръстословици и ги изпрати заедно с картичка на възрастен човек в дом

Събери списания с игри и кръстословици и ги изпрати заедно с картичка на възрастен човек в дом

Клуб "Доброволчески клуб "Захари Стоянов", ОУ "Захари Стоянов", Варна
Мисията е от 26 ноември 2020 до 27 ноември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с обявената тема  за месец ноември "Възрастни хора", учениците от доброволчески клуб "Захари Стоянов", решиха да изработят картички с послания, които да зарадват хората от дом "Черно море", гр. Варна. Също така донесоха много списания и кръстословици от вкъщи. Сами изработиха "судоку" за възрастните хора. Координаторите организираха транспорта и предаването на подаръците до дома. Само няколко часа по-късно получихме снимки и прекрасни отзиви от хората в дома. Радостта и любовта от детските ръце стоплиха сърцата на възрастните хора! Добротата е възможна! Дори в дните на социална изолация! Доказаха го нашите сърцати доброволци и усмивките по лицата на възрастните хора!

Какво?

Във връзка с обявената тема за доброволческа инициатива на месец ноември, учениците от Доброволчески клуб "Захари Стоянов" организират изработването на картички с послания за възрастните хора в дом "Черно море" Варна. Също така организират събиране на списания за четене, списания с кръстословици и "судоку". Събраните материали ще бъдат предадени от координаторите в дома.

Кога?

ще се проведе на 26.11. и 27.11.2020 г.  от 12 до 14 часа.

Къде?

Изработването на картички и събирането на материали се случва в кабинета на педагогическите съветници, ОУ "Захари Стоянов", гр. Варна.

Транспортът е осигурен от координатора на клуба.

Нужна екипировка?

Материали за изработването на картички има в кабинета, можете да донесете и от вкъщи, както и да донесете изработени картички, списания, кръстословици.

Защо?

Да зарадваме възрастните хора, да стоплим сърцата им, да бъдем добри!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържете се с педагогическите съветници, кабинет 309


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!