Събери хигиенно-санитарни материали за хората, търсещи убежище

Събери хигиенно-санитарни материали за хората, търсещи убежище

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 10 March 2022 до 28 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Поредната усешна мисия на доброволчески клуб "Чавдарче 21" към ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар е вече факт. 🤗

Днес подготвихме пратки със санитарно - хигиенни материали от първа необходимост, които ще бъдат изпратени на нуждаещите се от Детски кризисен център - “Център за детски усмивки”, гр. София и Център за помощ за бежанците от Украйна, - гр. Бургас.

Изказваме своята признателност за проявената солидарност на всички дарители, най- вече към родителите на ученицте.

Какво?

Организираме акция а събиране на хигиенно - санитарни материали, който ще бъдат изпратени  в Детски кризисен център “Центр за дитячi посмiшки” - “Център за детски усмивки” за  пострадалите от настоящата хуманитарна криза

Необходими са: гъби за къпане, самобръсначки, дамски превръзки, гъби за съдове, душ гелове, четки и ластици за коса, кремове против подсичане, кухненска хартия, калцуни, маски, ръкавици за еднократна употреба, чували 100 л.

Кога?

всеки делничен ден - до 28.03 

Къде?

в кабинета на МКБППМН, в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий",с.Чавдар

Нужна екипировка?

Желание за подкрепа и помощ

Защо?

Невинните мирни граждани са принудени да се укрият или да избягат от военните действие. Те тръгват без елементрни, необходими за ежедневието им материали, кто четка за зъби, паста и пр... Ние решихме да помогнем на бежанците  като съберем хигиенни матриали от първа необходимост, които ще изпртим на Детски кризисен център “Центр за дитячi посмiшки” - “Център за детски усмивки” 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Подкрепете ни, като изпратите хигиенни материали на адрес: ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар, ПК:2084. Неделина Найденова - 0877693103. Доставката е за сметка на изпращащия

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!