Стани посланик на словото

Стани посланик на словото

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 17 May 2023 до 24 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Кампанията ,,Посланик на словото‘‘ стартирахме на 14 май и продължи до 24ти май включително. Мисията на кампанията бе да стимулираме децата на България да четат повече книги. За целта създадохме банери с цитати от български автори и разпространявахме редовно в различните социални канали на училището. Освен това, ежедневно качвахме актуална информация как протича кампанията, като отразявахме взаимодействието и аудиторията, до която достигахме. Кампанията бе подкрепена от различни инфлуенсъри, известни личности (в това число Цвета Тодорова – писателка и Николай Василковски – репортер в НОВА ТВ), учители от други училища, ученици, родители, писатели и много други. За да може да има повече яснота по кампанията, създадохме цяла страница само за нея в нашия блог. Освен това, разпечатахме и книгоразделители, на които имаше от едната страна цитат, а от другата пояснение към кампанията и QR код, който води до блога и информация за инициативата – целта бе, освен познавателна за достигнатата аудитория, да успеем и да проследим интеракциите. Тях раздадохме на различни физически обекти в града. Резултатите са повече от добри, тъй като успяхме да достигнем до хиляди хора, имаше стотици споделяния и коментари. Можете да научите повече за нашата кампания тук:

https://katranov.tech.blog/2023/05/12/посланик-на-словото/

Както и да видите всичко, случило се покрай нея в ,,Акценти‘‘ в нашия инстаграм профил:

https://www.instagram.com/su.n.katranov/

Какво?

По повод 24 май, Ден на българската просвета, култура и славянската книжовност, доброволците от клуб "Ангелски сърца" решиха да изработят книгоразделители с цитати и мисли от български автори, които ще бъдат раздадени, както в училище, така и извън учебната институция. С това целим да стимулираме младите хора на България да четат повече книги!

Кога?

17 май - 24 май

Къде?

На територията на града.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

 Това публикувахме в страницата на училището:

"Скъпи приятели, от днес стартираме кампанията ,,Посланик на словото". С нея целим да стимулираме младите хора на България да четат повече книги! Ако искате и вие да се включите в нея:
- Отворете нашия албум;
- Изберете цитат от творба на български писател;
- Споделете в инстаграм или фейсбук на пост или стори с хаштаг #ПосланикНаСловото, за да може да достигнем до максимално голям брой хора;
- Можете да споделите в коментар кой е вашият любим откъс от българско произведение, а ние ще го добавим към нашия албум, за да може да вдъхнови и други хора!


 Научете повече за кампанията тук:
https://katranov.tech.blog/2023/05/12/посланик-на-словото/

#ПосланикНаСловото"


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://katranov.tech.blog/2023/05/12/посланик-на-словото/

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!