Стани доброволец в работилницата за рециклиране на “Ценна Пластмаса София”

Стани доброволец в работилницата за рециклиране на “Ценна Пластмаса София”

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е от 6 April 2024 до 4 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Работилниците за рециклиране "Ценна Пластмаса София" се провеждат всяка неделя от 16:00 до 20:00 часа.

Доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" се включиха в последните няколко работилници на "Ценна Пластмаса София" и със своята помощ подпомогнаха каузата за опазването на околната среда.

Учениците имаха за задача да сортират капачките от пластмасовите бутилки, както и да махат етикетите, поставени от производителите. След това доброволците мачкаха бутилките и ги подреждаха в чували по цветове.

Отборът на "НПМГ подава ръка" изразява своята благодарност към организаторите за възможността да участва в инициативата!

Какво?

“Ценна Пластмаса София” е първият местен клон на световната организация Precious Plastic. Организаторите имат нужда от доброволческо рамо, за да продължат да събират, да преработват и да дават нов живот на пластмасови отпадъци.

Работилницата на организацията е оборудвана с необходимите машини и консумативи, но се нуждае от още човеци, които да отделят по час-два на каузата през уикендите.  

Доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще се включат в мисията, публикувана в сайта на TimeHeroes, за да покажат на себе си и околните колко лесно и интересно може да бъде рециклирането.

Кога?

Всяка неделя от 17:00 до 19:00 ч. 

Къде?

В София, на ул. “20-ти април” №13, Tърговски комплекс "Руски Паметник".

Нужна екипировка?

Организаторите са подготвили всичко необходимо.

Защо?

Отделяйки малко от времето си, всеки доброволец ще може да покаже на себе си и на всички наоколо, че за справянето с проблема с пластмасата може да помогне всеки един от нас.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобно събитие или да се свържат с организаторите на инициативата.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!