Стани доброволец в библиотека

Стани доброволец в библиотека

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е на 14 April 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Посетихме детският раздел в  градската библиотека. Топло ни посрещнаха библиотекарките. Показаха ни как да вписваме картони, датници, да презаписваме книги. Как да търсим в картотека полезна информация и да изпълняваме проекти. Научихме се как да търсим сами книгите си и да подреждаме върнатите. Открихме тематичните кътове, които се посвещават на автори. Поиграхме и се позабавлявахме в чудесния си следобед като библеотекари. Научихме, как да помагаме повече на работата им и да ги ценим още повече. 

Какво?

Април е месеца в който основната ни тема е четене, за това искаме да помогнем на библиотекарите и да им засвиделстваме грижа и признание. Искаме да се научим как да улесним работата им, когато отидем в библиотеката. Ще научим повече за ежедневните дейности на библиотекарите и ще се забавляваме. 

Кога?

14.04 - 15.00 до 16.00ч.

Къде?

Градска библиотека Павликени и училищна библиотека ОУ"Свети Климент Охридски" 

Нужна екипировка?

Не

Защо?

Всеки четящ е хубаво да опознае пазителите на книгите. Да помогнем и оценим труда, да опознаем отблизо хората които ни препоръчват книгите и ги познават най-добре. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За контакт Илина Димитрова poisonous_ivy@abv.bg 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!