Стани част от 49-ия панаир на книгата у нас

Стани част от 49-ия панаир на книгата у нас

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е от 6 December 2022 до 11 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

От 6 до 11 декември помагахме за организацията на международния литературен фестивал за деца и младежи, който ежегодно се състои в Националния дворец на културата. Там помагахме всеки ден на различни позиции, част от които са - помощ при инфоточката, където отговаряхме на въпроси от посетителите и ги опътвахме, доброволци статистика, където обикаляхме и анкетирахме посетители на панаира и доброволци на сцената. От 6 до 11 декември помагахме за организацията на международния литературен фестивал за деца и младежи, който ежегодно се състои в Националния дворец на културата. Там помагахме всеки ден на различни позиции, част от които са - помощ при инфоточката, където отговаряхме на въпроси от посетителите и ги опътвахме, доброволци статистика, където обикаляхме и анкетирахме посетители на панаира и доброволци на сцената, където помагахме с логистична работа. Благодарение на отзивчивите доброволци, стотици хора имаха възможността да са част от този празник на знанието , въображението и литературата, където помагахме с логистична работа. Благодарение на отзивчивите доброволци, стотици хора имаха възможността да са част от този празник на знанието, въображението и литературата.

Какво?

Имаме нужда от доброволци на 4 основни позиции. Първата е така наречената инфоточка, където ще се помага на посетителите с ориентирането и въпросите, които се пораждат у тях. Втората е помощ със статистиката, където ще се провежда анкетиране на хората. Третата и четвъртата са съответно: сцената към панаира на книгата (4-ти етаж, западно крило) и сцената към литературния фестивал (или така нареченото мраморно фоайе), като ѝ на двете места ще се помага с логистика. 

Кога?

От 06.12.2022 до 11.12.2022, всеки ден от 10 до 20 часа. 

Къде?

Националния дворец на културата, София. 

Нужна екипировка?

Доброволците под 18 имат нужда от декларация съгласие от родител.


Защо?

Вследствие на пандемия, която се разрази в послендите 2 години, организацията на културни мероприятия като Панаира на книгата беше възпрепятствана. Най-накрая можем да се върнем към "нормалния" си живот и да се наслаждаваме на подобни събития. Но за да можем да се им се насладят възможно най-много хора и времето им там да е възможно най-приятно, организаторите имат нужда от помощ. Ние сме готови да им окажем тази помощ. Станете част от панаира с нас! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282. 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!