Срещни се с доброволец от Франция и научи повече за различните доброволчески инициативи, които ти също можеш да организираш

Срещни се с доброволец от Франция и научи повече за различните доброволчески инициативи, които ти също можеш да организираш

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 10 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 10 май по покана на клуба ни гостува Henri de Boisgrollier - доброволец в Kатолическа енория "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Свищов, от сдружение "Ouevre d'Orient" в гр. Париж, Франция. Той се срещна с децата от по-малките класове, като разказа за себе си и предложи весели игри за деца. Децата много се забавляваха и поговориха с Анри на английски език. Игрите приключиха с настроение и усмивки. Благодарим на нашите гости Анри и отец Патрик!


Какво?

На 10 май по покана на героите от клуб „Ангелски сърца“ ще се осъществи среща с Henri de Boisgrollier - доброволец в Kатолическа енория "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Свищов, от сдружение "Ouevre d'Orient" в гр. Париж– Франция. Той ще разкаже за себе си и за мисиите, които е осъществил като доброволец. А след това ще организира забавни и спортни игри с децата в двора на училището.

Кога?

На 10 май от 14:00 до 16:00 ч.

Къде?

В двора на училището

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Всеки от нас има възможност да допринесе за подобряване качеството на живот на хората в България, Европа и света. Затова решихме да се запознаем с доброволчеството в другите държави или по-конкретно във Франция.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!