Спортувай на открито с PTPI "Делфините" и "Дивите животни"

Спортувай на открито с PTPI "Делфините" и "Дивите животни"

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 4 септември 2020 до 5 септември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Горди сме да споделим с вас, че успяхме да съберем 301,56лв. от трите ни спортни дни. Идеята за кампанията се роди съвсем случайно, но нейният успех не е никак случаен.

Благодарим на всички, които се включиха в нашата 3-дневна фитнес програма, която беше водена от изключителния треньор Vasil Tepedelenev - Fitness & Defense Trainer. Хората бяха изключително заинтригувани както от програмата, така и от кауза. Не всеки беше чувал за "Дивите жиовтни", но всеки стана съпричастен.

Разбира се всеки ден си беше уникален сам по себе си, както и нашите уникални рамки. Благодарим на Ради Анастасова която собственоръчно си по игра да я изготви за вас. Нов ден, ново животно на нашата рамка, а децата все по и по-впечатлени от нея.

За доброволците това беше първа отборна игра след дълга почивка. Да можем отново да се забавляваме заедно определено ни липсваше. Толкова много смях  никога не са за изпускане, особено като си го правим сами. ;D

Какво?

TimeHeroes винаги са ни били помощници, когато е нашата Коледна кампания. Затова сега решихме да вземем оттам вдъгновение и да организираме "Спорт на открито" в помощ на организация "Дивите животни". Три дни, три занимания на открито. Всеки може да се раздвижи с карате, фитнес или стречинг. А който няма спортни заложби, може да има фотогенички и затова имаме рамка за снимки.


Кога?

28, 29 и 30 август от 16 до 18 часа

Къде?

В Морската градина до кривото дърво.

Нужна екипировка?

Постелки за йога, спортно облекло, вода и шапка с козирка.

Защо?

"Дивите животни" за единствената организация в България, която се грици за нашите диви приятели. Имаха нужда да им се закупят къщички за възстановяване на пациентите им. И тук се намесихме ние и решихме да им помогнем!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Идват на място и просто се раздвижват заедно с нас, снимат се и... може би след това стават част от клуба :)


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!