Спортувай на открито с нас

Спортувай на открито с нас

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 27 април 2021 до 4 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

За да повишим интереса на децата към спорта  организирахме детски спортни игри под мотото "Спортувай на открито с нас". Включиха се всички ученици от 1 до 4 клас. Заедно те тичаха, скачаха, хвърляха топка и да се забавляваха. Игрите имаха състезателен характер и всички участници получиха грамота за участие. 

Какво?

За да повишим интереса на децата към спорта и да ги накараме да се движат редовно, организираме детски спортни игри под мотото "Спортувай на открито с нас".  Могат да се включат всички ученици от 1 до 4 клас. Ако желаете да тичате, скачате, хвърляте топка и да се забавлявате, можете да се включите и вие. Игрите имат състезателен характер и всички ще получат грамота за участие. 

Кога?

4 май 2021 г.

Къде?

В двора на СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Бъдете спортно облечени.

Защо?

Спортът е здраве и ние ви призоваваме да се убедите в това. Подарете си един спортен празник, като се включите в отборите и дадете най-доброто, на което сте способни. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!