Сподели любима книга в Инстаграм

Сподели любима книга в Инстаграм

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е на 23 април 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Идеята е измислена от нас и имахме за цел да внесем малко разнообразие в сивото карантинено ежедневие и да разведрим положението с инициатива, странична от тежкото положение на страната и света.

Искахме да съберем на едно място всички четящи млади хора. На самия ден доброволците споделиха в социалната мрежа Инстаграм своя любима книга заедно с това защо за тях е важна.

Разпространихме инициативата и между приятели и съученици, които също проявиха желание да покажат любимото си четиво. На следващия ден, за да съхраним показаните книги за по-дълго, ги качихме в акаунта на клуба в Инстаграм.

Най-хубавият момент беше, когато получихме известие, че и още хора (не членове на клуба) са се включили в инициативата. И фактът, че все още четенето не е изчезнало сред младото поколение.

От вечна класика до съвременно фентъзи, книгите никога не спират да ни радват. Много сме благодарни на всички, които решиха да се включат в това предизвикателство. Беше един прекрасен ден, изпълнен с магия!

Срещнахме ли трудности? Доста от доброволците имахме проблем с избора на книга, но това не е нещо фатално :)


Какво?

Искате ли заедно да внесем малко разнообразие в сивото карантинено ежедневие и да разведрим положението с една инициатива, странична от тежкото положение на страната и света?

В Световния ден на книгата и авторското право - 23 април, ние искаме да съберем на едно място всички четящи млади хора. Идеята е на самия ден всеки да сподели в Инстаграм своя любима книга заедно с това защо е важна за него.

Може да се включи всеки, предайте нататък!

Кога?

На 23 април, четвъртък.

Къде?

В Инстаграм.

Нужна екипировка?

  • Направи готина снимка на любимa книга.
  • Добави няколко думи какво означава тази книга за теб.
  • Сподели я в Инстаграм профила си. 

Защо?

За да покажем, че четенето все още не е изчезнало сред младото поколение.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни в Инстаграм: Агенти на Доброто.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!