Рециклирай за Деня на Земята

Рециклирай за Деня на Земята

Клуб "Следвай ме", IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри", Варна
Мисията е от 1 април 2021 до 17 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С няколко човека от нашия клуб се събрахме и помагахме на деня за рециклиране на капачки в нашия град. Събирахме, пренасяхме и сортирахме капачки и пластмаса и помагахме на хората да си пренесат товара.

Какво?

Във връзка с Международния ден на Земята на 22.04.2021 г. решихме да организираме кампания за рециклиране на пластмасови капачки във Варна. През месеца беше планирана мащабна кампания за събиране на капачки, която ежегодно се осъществява два пъти и в която се включихме на 17.04.2021 г. Решихме го на ежеседмично събрание на клуба в дигитална среда.

Кога?

17.04.2021г. от 8:00 часа до 16:00 часа.

Къде?

В пунктовете пред Катедрален храм "Успение Богороднично" в централната част на град Варна. Доброволците ще се срещнат на посоченото място в 8:00 часа.

Нужна екипировка?

Да. Маски и ръкавици, като всеки доброволец ще си ги осигури за събитието.

Защо?

Важно е да бъдем отговорни към планетата, да я пазим и почистваме. Тя е наш дом. Пластмасата се рециклира за векове самостоятелно. С тази инициатива каним всички да се присъединят към клуб "Следвай ме".  

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

peter.bozhilov2024@4egvarna.com.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!