Разпространи практиката за рециклиране на текстил

Разпространи практиката за рециклиране на текстил

Клуб "Клубът на супергероите", ЕГ "Иван Вазов", Пловдив
Мисията е от 17 March 2023 до 18 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с рециклирането на текстил , клубът ни покани лектори от фирма за преработване на текстил ,които говориха с ученици от 8 "б" и 9 "и" клас на нашето училище на тема рециклиране на текстил.Клубът ни успя да издейства в училището ни да се постави контейнер за рециклиране на текстил.Благодарим на директора-г-жа Вихра Ерамян и на зам. директора Цветан Николов за съдействието.

Какво?

Мисията е с продължение. След като на 8. март поздравихме жените от ЕГ "Иван Вазов", гр. Пловдив, с плакат от рециклиран текстил, днес започваме мисия по промотиране идеята за рециклиране на текстил, която ще бъде осъществено чрез поредица от събития.

Кога?

Мисията започва днес с подготовка на материалите ни за инициативата, а именно разпечатване на самозалепващи се стикери.

Къде?

ЕГ "Иван Вазов", гр.Пловдив.

Нужна екипировка?

Доброволците изготвят дизайна на стикерите и отговарят за разпечатването им.

Защо?

Рециклирането на текстил е една практика, която все още не се е наложила напълно в България. Нашата цел е да подпомогнем на процеса и осъзнаването на необходимостта от рециклиране на текстил.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки ученик може да остави текстилни продукти, които вече са му излишни в контейнер, собственост на рециклираща фирма, който ще поставим в двора на училището.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!