Разпространи коледната доброта като подариш късмети и картички на хора из града

Разпространи коледната доброта като подариш късмети и картички на хора из града

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е от 20 December 2023 до 21 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците от клуб "Палави герои" на ОУ "Св. Климент Охридски" собственоръчно сътвориха 90 коледни картички и 110 късметчета, които след това с любов и топлина раздадоха из целия град. От общината до полицията, през банките и магазините, те споделиха коледното вълшебство с всеки. Тяхната цел - усмивка на лицата на хората на работа и случайните минувачи. Тяхната радост и нетърпение да видят усмивки беше най-голямата им награда! 🎄✨ С радост и веселие прекараха часове наред в раздаване на щастие.

Какво?

Коледна Доброта в Община Попово: Учениците от ОУ 'Св. Климент Охридски' Раздават Усмивки и Късмети

Учениците от клуб 'Палави герои' на ОУ 'Св. Климент Охридски' сътвориха 90 ръчно изработени коледни картички и 110 късметчета, раздадени с любов и топлина в целия град. От общината до полицията, банките и магазините - те споделиха коледното вълшебство с всеки. Тяхната цел - усмивка на лицата на хората на работа и случайните минувачи. Тяхната радост и нетърпение да видят усмивки беше най-голямата им награда! 🎄✨ С радост и веселие прекараха часове наред в раздаване на щастие.

Кога?

Последният учебен ден от седмицата - 22.12.2023г.

Къде?

В гр. Попово

Нужна екипировка?

Имаме си всичко, от което се нуждаем.

Защо?

Коледа е празник на надеждата, на вярата и добротата. Това провокира децата да предприемат една благотворителна инициатива.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!