Разпространи иноформация за Деня на розовата фланелка

Разпространи иноформация за Деня на розовата фланелка

Клуб "Средногорски герои", СУ "Св. Паисий Хилендарски", Златица
Мисията е на 28 February 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Днес е денят на розовата фанелка. За нас,"Средногорски герои", солидарността, толерантността и изворът на добротата, които всеки трябва да притежава в сърцето си, са от изключително значение. Всяка година организираме нещо специално за този ден, който напомня на онези, които са забравили, че добротата е най-голямата сила, която един човек може да притежава . Тя може да се изразява и в малките неща! Днес предадохме щафетата на петокласниците, които се срещнаха с малки и с големи, и разказаха за същността и значението на този ден. Изработиха и малки розови тениски, които подариха на всеки, за да може всички заедно да честваме този ден насочен срещу насилието. Нашият призив е, че добротата и телерантността са висша форма на морални ценности, без които човек не би могъл да води щастлив и пълноценен живот! Призоваваме ви да живеете истински и да внасяте щастие в живота на другите!

Какво?

Традиция е да отбелязваме денят на розовата фланелка в нашето училище. Тази година доброволци от 5 клас с огромно желание и ентусиазъм се заеха с тази инициатива. Изработиха малки картонени фланелки с надпис и ги раздадоха на малки и големи ученици, като разказаха на тези, които не знаеха историята на "розовата фланелка". Призивът към всички беше да се спре тормоза в училището и всички да се опитаме да бъдем добри и съпричастни не само на този ден.

Кога?

28.02. от 8:00 до 13:10 ч.

Къде?

СУ "Св. Паисий Хилендарски".

Нужна екипировка?

Картон с розов цвят, ножици, фулмастри.

Защо?

Да се опитаме да спрем тормоза в училището и да покажем на по-малките, че училището е място за учене и забавление, а не за обиди и тормоз!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Обади се на г-жа Серафимова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!