Разходи домашния любимец на възрастни съседи

Разходи домашния любимец на възрастни съседи

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 октомври 2021 до 31 октомври 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През месец октомври успяхме да зарадваме много възрастни хора, като разходихме техните домашни любимци. Много често ние сме си играли с кучетата на съседите, но чак сега се замислихме, че можем да им бъдем и полезни. Когато споделихме нашата идея, много хора я приеха с широка усмивка. А най-голямото щастие беше да видиш самите животни доволни от разходките. Успяхме да се радваме на хубаво време и ако продължи да е слънчево, и нашите разходки няма да спрат. Ние също не можем да скрием колко сме доволни.

Какво?

В нашия град живеят много възрастни хора, които обичат животните и имат домашни любимци. Много от нас са си задавали въпроса как ги извеждат на разходка. След като проведохме разговор по темата и разбрахме, че за възрастните хора е трудно да разходят своите домашни любимци, решихме ние да се заемем с това. Всеки може да се включи, като помогне на своите съседи и разходи домашния му любимец. 

Кога?

От 1 октомври до 31 октомври 2021 г.

Къде?

гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Не се изисква екипировка.

Защо?

Възрастните хора, които живеят близо до нас имат домашни любимци, които обичат разходките. За тях те са рядкост. Ето защо може да направиш нещо добро като разходиш домашния любимец на своите възрастни съседи, които не могат да направят това сами. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!