Раздай топъл чай на скиорите в гр. Вълчи дол

Раздай топъл чай на скиорите в гр. Вълчи дол

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 11 January 2024 до 14 January 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците от клуб “Усмивка” раздадоха безплатно топъл чай на посетителите на ски пистата в град Вълчи дол. Тъй като пистата е единствената в североизточна България, между Карпатите и Стара планина, имаше огромен интерес от хора в града и близките населени места. Самата ски писта отваря за първи път от 2017г. и за първа година са използвани оръдия за изкуствен сняг. Доброволците осигуриха картонени чашки, бъркалки, захар, свои лични кани за вода, с които да стоплят вода за чая, които бяха дарени от доброволци специално за благото на мисията. Виждайки трудът и амбициозността на младежите, представители от общинска администрация решиха да помогнат в раздаването на чая, както и със средства, заради които дейността успя да продължи цели 2 дни. В знак на признателност, кметът и заместник кметът, г-н Калоян Цветков и г-жа Елка Златарова, наградиха доброволците с малки подаръчета за тяхната досетливост, трудолюбие и доброта!

Какво?

Доброволците ще раздават чай на хората посетили пистата напълно безплатно, за да се почувстват специални, да се зарадват и да се стоплят в студените дни 

Кога?

Ще се проведе на 13.02 и на 14.02 от 9:00 ч. до 16:00 ч.

Къде?

Ще се проведе на ски пистата във Вълчи дол.

Нужна екипировка?

Няма нужда от екипировка.

Защо?

Важно е да видим усмивката на хората получили чай от нас безплатно.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да си обърнат към координаторите на клуба:

Мария Петкова 

Цветелина Николова 

Гергана Атанасова 

Нурай Арун

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!