Приготви сладки и измайстори коледни украшения за базар в подкрепа на животни в приюти и хора, живеещи в бедност

Приготви сладки и измайстори коледни украшения за базар в подкрепа на животни в приюти и хора, живеещи в бедност

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е на 15 December 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Благотворителен Коледен базар, под мотото "Тази Коледа чудесата правите вие", реализиран чрез ученическият парламент и доброволческият клуб и подкрепата на училищното ръководство и преподаватели. Част от доброволците, изработваха различни коледни украшения и сладки изкушения за да се проведе Благотворителният Коледен базар. Събраната сума ще бъде в подкрепа на връстници, живеещи в бедност, кучета живеещи в общински приют и възрастни хора от дома за стари хора - гр.Ямбол, като ще се закупят необходими неща.

Какво?

Тази Коледа чудесата правите вие! - Организиране на благотворителен коледен базар, с подкрепата на училищното ръководство, преподаватели, педагогически съветник.

По идея на ученическия парламент, по време на присъствените занятия, учениците с ръководителите изработваха коледни украшения по специалности. По специалност "фризьорство" ще се направят прически на учители и ученици по желание. Част от един клас ще изработват вкусни коледни изделия у дома си, съобразно противоепидимичните мерки. Събраната сума ще бъде в подкрепа на хора, живеещи в бедност, и животни, живеещи в приют.

Кога?

15.12.2021 г. - 13:30 - 14:30 ч.

Къде?

ПГЛПЕХТ - гр. Ямбол във фоайето.
Има организиран транспорт за всички ученици.

Нужна екипировка?

Не е необходима допълнителна екипировка.

Защо?

Част от добровлците със своя личен пример искат да покажат, че няма нищо по-хубаво от това да сме добри, приятели и щастливи.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Има обява на табло, във фоайето на гимназията и на телевизионен екран.
Всеки, който желае да се включи, може да го направи като съобщи на координатора на клуба.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!