Прекарай един ден с децата от Център "Вяра", град Павликени

Прекарай един ден с децата от Център "Вяра", град Павликени

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 7 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В последния ден преди пролетната ваканция СУ“ Николай Катранов“ посрещна гостите от ЦНСТ „Вяра“ – гр. Павликени! От клуб „Ангелски сърца“ организирахме занимателна работилничка с която героите искаха да внесат празнично настроение. Запознахме децата с техниката „декупаж“ и да провокирахме тяхната активност и творчество при изработване на великденска украса. Приятните занимания създадоха положителни емоции и усмивки по лицата на децата. Организирахме и спортни, състезателни игри в двора на училището и се забавлявахме всички заедно. В помощ при подготовката и организирането на мероприятието ни беше госпожа Десислава Янкова от ЦМЕДТ АМАЛИПЕ.

Какво?

По повод гостуване на деца от Център "Вяра", гр.Павликени в СУ "Николай Катранов", ние, клуб "Ангелски сърца" ще организираме занимателна Великденска работилница в която заедно ще боядисваме яйца! След това ще организираме занимателни игри - караоке, музикален стол и други. След това ще посетим забележителностите на град Свищов.

Кога?

07.04.2023 г. от 9.00 - 16.00 ч.

Къде?

В училище!

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

С наближаването на Великден решихме да зарадваме деца без родителски грижи и да им подарим забавление и усмивки като им организираме различни занимания.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Към координаторите на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!