Прекарай ден като доброволец в местната библиотека

Прекарай ден като доброволец в местната библиотека

Клуб "Следвай ме", IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри", Варна
Мисията е от 1 февруари 2021 до 1 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Весела Петрова разказа, че извършвайки тази мисия се е научила да подрежда книги по заглавия, жанр, дебели а и корици. Разказа, че и е било интересно да дава книги на хората, да попълва личните им картони и да проверява коя книга кога трябва да се върне.

Какво?

На ежеседмично събрание в дигитална среда на клуб "Следвай ме" обсъдихме възможността да посетим кварталната библиотека в читалището, с цел запознаване с професията библиотекар отблизо. 

Кога?

1.02-1.03.2021г. - от 15:00- 16:30 - в зависимост от работното време на библиотеката и заетосттта на учениците, тъй като са на едносменен режим, може само следобед.

Къде?

Училищна библиотека, градска библиотека, квартална библиотека- спираме се на кварталната, за да може всеки да отиде в своя квартал.

Нужна екипировка?

НЕ. Само маска.

Защо?

Като вид кариерно орентиране, също и с цел помощ на библиотекаря, както и това да научим повече за самата професия, за хората, които я практикуват и за любовта към книгите, знанието и образованието ни.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

peter.bozhilov2024@4egvarna.com


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!