Пожелай "На добър час!" на випуск 2024 и им подари специални късмети

Пожелай "На добър час!" на випуск 2024 и им подари специални късмети

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 14 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Дойде и последният учебен ден за вас, но той е и начало на нещо ново – на нови пътища, на нови трудности, на нови срещи и раздели, на нови надежди. Светът днес е пред вас – свят за изява, за труд, за посвещение, за обич. Всеки от вас ще избере своята пътека в него и ще тръгне да търси своето щастие.

Пожелавам ви да намерите своя истински път! Крачете по него по-знаещи, по-можещи, с опита, натрупан в ученическите години, по-свободомислещи, с пораснало самочувствие и компетентност. Този път няма да е лек и лесен, но дано препятствията по него да са преодолими. Ако все пак се сблъскате с трудности, спомнете си една китайска мъдрост:” Велик е не онзи, който не пада, а онзи, който винаги успява да се изправи!”.

И когато след години се обърнете назад, надявам се мнозина от вас да си спомнят СУ "Николай Катранов" и да си кажат с гордост: ”Аз учих тук”. Не забравяйте своето училище и своите учители, защото паметта стои в основата на всяко човешко достойнство и на народностното ни самочувствие! Скъпи абитуриенти, днес ние малките ангелски сърца на СУ "Николай Катранов" ви поднасяме тези късмети и ви пожелаваме:  Вярвайте, че хубаво тепърва предстои!

Какво?

По повод изпращането на Випуск 2024 година, героите от клуб "Ангелски сърца" изработиха  за тях своите лични късметчета и пожелания за попътен вятър.

Още един етап от живота ви приключи. Преминавате към зрелостта с повече отговорност. Затова ние от клуб „Ангелски сърца“ искаме да ви кажем няколко прощални думи. Винаги следвайте мечтите си и не се отказвайте, намерете щастието в живота и не го пропускайте. Успех и късмет за вас по трудния, но много интересен път на живота. Учебното време свърши! С годините всички сте узрели и от пиленца сте се превърнали в истински птици, готови да летят, разперили крила. Напред катрановци! Пожелаваме на всеки да намери своя път. Нека всички знания и умения, които сте получили в училище, се превърнат в солидна основа за по-нататъшни постижения и нека хората, които са били с вас през всичките тези години, останат в сърцата на всички за дълго време. Нека животът бъде едно вълнуващо пътуване за вас, което ще ви научи на ценни уроци за бъдеща употреба. Вие стъпвате в свят на приключения. На Добър път!

Поднасяме ми ви тези символични късметчета, които изработихме с много любов за Вас – да ви носят късмет, щастие и успехи!

Кога?

На 14 май от 12:00 ч. до 14:00 ч.

Къде?

В училищния двор на СУ "Николай Катранов". 

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Защото ги обичаме, защото това е един жест към нашите по-големи ученици, даже и сред тях наши каки и батковци! С благодарност към всички вас, уважаеми абитуриенти - за това, че се включвахте активно във всичките ни благотворителни акции и други инициативи  в училище, с много обич и позитивни мисли.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

В изработването на късметчетата се включиха всички герои от клуба!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!