Поздрави децата от Дом за деца и младежи с увреждания с ръчно изработена картичка и видеопоздрав

Поздрави децата от Дом за деца и младежи с увреждания с ръчно изработена картичка и видеопоздрав

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 22 November 2021 до 3 December 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците, заедно със свои съученици изработиха мотивиращи арт картички с послание "Не си сам", които още на  25.11 изпратихме по Български пощи към "Дом за деца и младежи с увреждания " - гр.Карлово. А в навечерието на 03.12 - Международния ден на хората с увреждания, ги поздравихме с песен, след като осъществихме видеовръзка с тях по вайбър (управителката на дома ни съдейства). С този си жест към нашите приятели искаме да им вдъхнем кураж, като им напомним, че ние "винаги сме зад гърба им" и може да разчитат на нашата подкрепа.

Какво?

Организираме инициатива по повод 03.12 - Международния ден на хората с увреждания. 

Доброволците ще изработят арт картички с послание "НЕ СИ САМ" , които ще изпратим в края на месец ноември по Български пощи до нашите приятели от "Дом за деца и младежи с увреждания", гр.Карлово.

На 03.12 - Международния ден на хората с увреждания, ще направим изненада, като осъществим онлайн връзка с децата от дома и ги поздравим с песен. Управителката на дома ще ни съдейства за осъществяване на връзката.

Кога?

Започваме изработването на картичките още от понеделник (22.11), а в края на месеца ще ги изпратим по Български пощи, за да пристигнат до 03.12. 

Мисията ще приключи на 03.12 - когато ще изненадаме децата от дома с онлайн връзка и поздрав по повод Межународния ден на хората с увреждания.

Къде?

В ОУ "Св.Св. Кирил и Методий".

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Искаме да създадем капка радост у децата и младежите с увреждания, като им припомним: "Не сте сами!" 

Картичките, които ще изработим, са с мотивиращ смисъл, защото искаме да вдъхнем кураж на хората с увреждания, че въпреки ограниченията си "Няма невъзможни неща".

А онлайн поздравът се надяваме да засили позитивните емоции у децата и младежите от дома.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Организирайте подобна дейност.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!