Повдигни духа на хора в изолация със забавни бележки

Повдигни духа на хора в изолация със забавни бележки

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е на 1 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Здравейте ,приятели!С радост желаем да споделим с вас резултатите от последната ни завършена мисия.По случай 1-ви април, решихме да зарадваме гражданите на Търговище ,като разлепим забавни бележки из цели град, на които да се радват млади и стари.


Във времената в които живеем, всички знаем колко е ценна всяка една усмивка и ,че колкото повече усмивки предизвикаме у хората ,толкова по-ползотворен е бил денят ни.

Какво?

По повод 1ви април - Ден на шегата - и това, че в момента много хора се намират в изолация по домовете си, организираме разлепяне на забавни и смешни бележки из входовете на блокове в град Търговище. Нека не изпускаме този забавен ден и да го използваме, за да се посмеем и да дарим усмивка на някого. 

Кога?

01.04.2021г. през целия ден :) 

Къде?

Навсякъде, където бележката може да бъде видяна - за предпочитане, на някой вход или подпъхната през входната врата на апартамента. 

Нужна екипировка?

Бележки, химикал и чувство за хумор :) 

Защо?

В днешно време рядко ни остава време да се посмеем и да не се тревожим за нищо. От толкова стресиращото ежедневие, всеки има нужда от почивка и глътка щастие. Смеха е здраве, така че нека се пазим взаимно! Денят на шегата е, за да се порадваме на малките неща и да не приемаме всичко толкова на сериозно. Предизвикваме ви да напишете някоя шеговита бележка и да я залепите на вратата на съседа ви! Ако изпълниш предизвикателството не забравяй да ни изпратиш снимка, за да се посмеем заедно :) 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Клубът ни набира нови членове и ако някой желае да се присъедини може да се свърже с нас чрез следните линкове:
•Страница на клуб във Facebook (относно за инициативи) ТУК.
•Инстаграм профил на клуба - zarazno_dobro


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!