Посети местната читалищна библиотека и запознай петокласниците с вълшебния свят на 3D книгите

Посети местната читалищна библиотека и запознай петокласниците с вълшебния свят на 3D книгите

Клуб "Средногорски герои", СУ "Св. Паисий Хилендарски", Златица
Мисията е на 30 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Решихме да организираме посещение в градската библиотека на Читалището, защото знаем, че има деца, които посещават детския отдел и обичат да четат, но има и такива, които никога не биха отишли сами в библиотеката. Все повече ученици използват теефоните си само за игри и ние решихме да предизвикаме учениците от 5 клас. Заедно с любезните библиотекари, стъпка по стъпка стигнахме до чудния свят, който ни разкриха интерактивните книги. Интересът беше толкова голям, че накрая на никой не му се тръгваше! Някои ученици си взеха книги за четене и всички си обещаха, че ще посещават по-често библиотеката, която днес преоткриха отново!

Какво?

Много често ученици от СУ "Паисий Хилендарски" посещават местното читалище. Участват в танцовия състав, някои са част от театрално студио, но едно от най-масовите посещения е това на библиотеката. Решихме да отидем заедно с петокласници в детския отдел на библиотеката, за да видят новите интерактивни 3D книги, както и музикалните книги, които са нещо ново и много интересно. 

Кога?

30.05.2024 г от 12:30 до 14:00 ч.

Къде?

В библиотеката на Читалище "Христо Смирненски" гр. Златица

Нужна екипировка?

Не е необходима специална екипировка.

Защо?

Да покажат на петокласниците, че телефоните биха били полезни и за разглеждане на интерактивни ктиги. Да засилят интереса към четенето.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържете се с представителите на УС на вашия клас.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!