Посети деца, лишени от родителски грижи и им занеси малко пролетна радост

Посети деца, лишени от родителски грижи и им занеси малко пролетна радост

Клуб "Добротворци - НУ", НУ "София", София
Мисията е на 9 June 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Хората, лишени от родителски грижи и семейства често се смятат за тъжни и самотни. Нашите приятели от Мездра и Роман доказват, че са точно обратното с цялата сърдечност, с която винаги ни посрещат и радостта, която винаги ни доставят.

Натоварихме колите с вкусни и любими неща и поехме на пътешествие. Проверихме дали уредите, които бяхме подсигурили с пари от блгаотоврителния ни базар, са пристигнали и работят добре. Почерпихме се със сладко и солено, поговорихме си и си пожелахме до скорошни срещи отново!

Какво?

Пътуване до нашите приятели в Мездра и Роман. Ще напазураваме любими вкусни продукти, ще ги закараме и ще прекараме приятно време с нашите приятели.

Кога?

9 юни, 8ч.

Къде?

София - Мездра - Роман - София

Нужна екипировка?

Добро настроение!

Защо?

Децата, лишени от родителски грижи и семейство често са смятани за тъжни и самотни. Нашите приятели от Мездра и Роман доказват, че са точно обратното с цялата сърдечност, с която винаги ни посрещат и радостта, която винаги ни доставят. 

Искаме да им отговорим със същото. Ще отидем да видим уредите, които дарихме от благотворителния коледен базар и да проверим дали работят добре.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с координатора на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!