Посади подправки за училищния стол

Посади подправки за училищния стол

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 март 2021 до 31 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С настъпването на пролетта природата се събужда. Това е моментът, в който се засаждат нови растения. Тъй като виждаме, че училищният стол изпитва някои неудобства, решихме да помогнем като засяхме някои често използвани подправки. Напълнихме сандъчета с пръст, засяхме семена от магданоз, копър, целина, девесил, мащерка, риган и други подправки. Така храната, която ни готвят ще бъде още по-здравословна и по-вкусна.

Какво?

С настъпването на пролетта природата се събужда. Това е моментът, в който се засаждат нови растения. Тъй като много деца се хранят в училищният стол, решихме да засеем подправки, с които храната да бъде по-здравословна.

Кога?

от 01 март до 31 март 

Къде?

В СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Може да донесете семена на различни подправки.

Защо?

Здравословното хранене е важно за всички. Тъй като виждаме, че училищният стол изпитва някои неудобства, решихме да помогнем като засеем някои често използвани подправки. Така храната, която ни готвят ще бъде още по-здравословна и по-вкусна.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!