Популяризирай куиз за правата на жените и помогни на съучениците си да научат нещо ново

Популяризирай куиз за правата на жените и помогни на съучениците си да научат нещо ново

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 7 March 2023 до 9 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Във връзка с темата на месеца - " Правата на жените", потърсихме идеи в ресурсите на Купата на героите и преоткрихме една страхотна анкета, публикувана там в предишни години. Решихме да я разпространим във всички класове от 7 до 12 чрез линк, разпратен до класните им ръководители. В електронно писмо до тях им обяснихме за информационната кампания на доброволците от клуб "Усмивка" и ги помолихме да отделят десетина минути от часа на класа, за да представят анкетата на своите ученици. Снимките, които получихме като обратна връзка, показват, че те наистина се забавляват, решавайки я. Надяваме се чрез въпросите и допълнителната информация към тях да сме дали своя принос в обогатяването на общата култура на учениците от нашето училище по темата " Права на жените". Ако искате и вие да пробвате Вашите знания, последвайте линка: https://timeheroes.involve.me/prava-na-zenite

Какво?

Във връзка с темата на месеца " Права на жените" се поровихме в ресурсите на Купата на героите и открихме изключително интересна анкета за Правата на жените. Решихме, че си струва да я разпространим сред всички класове (от 7 до 12 клас), като препратим линка към анкетата до класните ръководители, с препоръката да отделят десетина минути да я покажат на своите ученици. Анкетата е интересна не само с добре подбраните въпроси, но и с това, че веднага се научава правилния отговор. Към него има много полезна информация, която си струва да се прочете и знае, за да обогатим нашата обща култура. 

Кога?

07.03 - 09.03 - 13.10 - 13.50 ч.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Правата на жените - какви са, кой и кога е започнал да се бори за тях, какво е съвременното им състояние? Знаем ли отговорите на тези и други въпроси ще разберете, ако решите анкетата, която ви предлагаме. Направете го - ще научите интересни неща и ще се забавлявате! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Мария П. - координатор

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!