Попълни онлайн въпросник и разбери повече за грижата за психичното здраве

Попълни онлайн въпросник и разбери повече за грижата за психичното здраве

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 24 януари 2021 до 31 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Както и другите ни два въпросника, и този постигна добри резултати. В обратната връзка, която направихме, получихме много добри отзиви. Въпросите са били добре структурирани и интересно представени. 

Самата идея много допадна на хората. От отговорите разбрахме, че повечето не са се замисляли за психичното си здраве, в какво състояние е и къде могат да потърсят помощ. 

В днешно време и с обстановка, в която живеем, е от все по-голямо значение дали обръщаме внимание и на психичното ни здраве, не само на физическото. Нашата цел беше да накараме хората поне да се замислят. И с отзвука на въпросника мисля, че се справихме доста похвално.

Какво?

Нищо не е случайно! Включително това, че седмицата от 18 до 24 януари е посветена на "Лова на щастие". Тя е насочена към психичното здраве и как добре да се грижим за него. Какво определяме като щастие и как да бъдем доволни от живота?

Покрай дългата пандемия всеки е имал моменти на "пропадане" и за нас е важно да знаете, че... НЕ СТЕ САМИ! С нашият онлайн въпросник обръщаме внимание на позитивните мисли, навременната помощ и правилното отношение към психичните проблеми.

Кога?

От 24.01 в 10:00 ч. сутринта до 31.01 в 23:00 ч. вечерта.

Къде?

В платформата Kahoot - играта с код 04303974

Нужна екипировка?

Компютър/телефон/таблет и добро настроение!

Защо?

С нашия онлайн въпросник обръщаме внимание на позитивните мисли, навременната помощ и правилното отношение към психичните проблеми. Сигурни сме, че ще ви помогне и ще научи как да се грижите за себе си отвътре!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да участва, като играе в онлайн въпросника ни!

Линк към Facebook събитието 

Линк към Kahoot играта с код 04303974


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!