Попълни анкета за кибертормоза

Попълни анкета за кибертормоза

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 23 май 2021 до 29 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Кибертормозът е нещо,с което всички сме се сблъсквали,затова въпросите за тази анкета ни хрумнаха много естествено.Оформихме анкетата и я пуснахме за разпространяване.С помощта на отговорите се надяваме в бъдеще да можем да организираме събитие в училище,с което да засегнем темата.

Какво?

По случай темата на месеца решихме да направим анкета за кибертормоза, с помощта на която да разберем колко от връстниците ни са ставали жертва на него. Всеки има възможността да отговори искрено и без притеснения.

Кога?

23.05-29.05.2021г.

Къде?

Microsoft Forms.

Нужна екипировка?

Само желание.

Защо?

С тази анкета целим да разберем мнението на учениците и да помислим за бъдещи събития,свързани с това,които да са подтикнати не само от нашите наблюдения.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Анкетата е активна в Microsoft Forms: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OLqOfj3giEKkbuo8DJly9yOc5kMljZFBvKKxlwZj_3ZUMFA3VTZDUVNVN1lIME1RM1NCRkU1UVk5US4u&fbclid=IwAR2vAZkHux-LnIdZrfMMUiTP_GgtzajSe_4gJgqePUAuv-FeCbB116fXLpo


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!