Попълни анкета, за да подобрим преподаването в училище

Попълни анкета, за да подобрим преподаването в училище

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 21 февруари 2021 до 28 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Вдъхновени от темата за месеца,помислихме за няколко по-интересни въпроса за образованието и с нетърпение очаквахме отговорите на нашите връстници.Организацията протече в рамките на седмица-измислихме въпросите,подготвихме анкетата както като инстаграм стори,така и в Microsoft Forms и я разпространихме.

Какво?

В тон с темата на месеца,решихме да направим анкета за образованието,в която да включим въпроси,които никой не се сеща да попита учениците днес.Анкетата се провежда в два варианта- в Microsoft Forms и в инстаграма ни,а всеки има възможността да сподели искреното си мнение по въпросите.

Кога?

21.02-28.02

Къде?

Microsoft Forms и Instagram.

Нужна екипировка?

Нужно е само желание :)

Защо?

Много ученици си задават тези въпроси,което ни подтикна да видим дали сме на едно мнение или пък  да видим различни от нашите.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Анкетата е активна в Microsoft Forms:https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__ue1svpUNzhMRUZWTFVGNDFRUExOWUlQM0pMRFY2RS4u&fbclid=IwAR3mBivvbdMX-DN05PJFHJRaEeuTgooW5sLeXwq2fMCENlu6QHH-ImSF_Hg

Намерете ни и в инстаграм:https://www.instagram.com/agentite18/


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!