Помогни с промотирането на събитие под наслов "Научното слово "говори" на разбираем език"

Помогни с промотирането на събитие под наслов "Научното слово "говори" на разбираем език"

Клуб "Доброволци СМГ", Гимназия "СМГ", София
Мисията е от 11 May 2023 до 16 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Този път мисията ни не беше само да организираме събитието, но и да го разпространим възможно най-много. Първо започнахме с устна покана във всички класове, където си личеше желанието за посещение. Дори някои учители изявиха желание да присъстват, но с недоволство остановиха, че имат часове тогава и няма да могат. Двама класни ръководители казаха, че ще доведат целите си класове, както и направиха в последствие. След като минахме по стаите написахме едно съобщение-покана, която да изпратим в електронния ни дневник за да разберат за събитието и хора, които не са били на училище или случайно сме изпуснали техния клас. Разпространихме поста качен от Инстаграм профила на Купата на Героите чрез нашия профил на клуба и личните ни акаунти. Часът дойде, посрещнахме Моника и Петър и започнахме последната подготовка преди събитието. За щастие всичко беше наред, слайдшоуто тръгни точно като по план, залата се напълни, предаването на живо беше безпроблемно. Всички останаха много щастливи, от факта, че присъстваха на тази забавна и обучителна лекция.

Какво?

Доброволците ще помагат като разпростряняват информация за събитието чрез социалните медии, съобщение в официалния сайт на СМГ, популяризиране на събитието чрез рекламни материали и с пряко запознаване на потенциалната аудитория със събитието.

Кога?

Доброволците ще могат да помогнат в удобно за тях време във всеки от отбелязаните дни (11-16 май).

Къде?

СМГ, ул. Искър 61, София. 

Нужна екипировка?

Базова компетентност по зададената тема и езикова грамотност.

Защо?

В днешно време социалните мрежи и медиите ни дават огромно поле за изява. Чрез тях имаме свободата да организираме каквито и да е събития и да ги промотираме по креативни начини. Дигиталните технологии ни помагат да участаме и в инициативи, в които не можем да се включим физически. Помогнете ни колкото се може повече хора да се докоснат до историите на д-р инж. Петър Сапунджиев.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Пишете ни на @volunteersmg в Инстаграм или се свържете с Елена на телефон: 0895157282.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!