Помогни на приют за безстопанствени животни

Помогни на приют за безстопанствени животни

Клуб "Клубът на супергероите", ЕГ "Иван Вазов", Пловдив
Мисията е на 26 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците от "Клуба на героите" посетиха Зооветеринарен комплекс гр.Пловдив,където се запознаха с кучетата,помогнаха в ежедневната рутина като разходиха кучетата.Поиграха с тях и им носеха кучешки лакомства.Освен това получиха разяснения от д-р Бекирски за бездомните животни и грижите,които се полагат за тях.В училище учениците подготвиха,разпечатаха и закачиха плакат промотиращ осиновяването на бездомниче.

Какво?

Учениците от "Клуба на героите" посетиха Зооветеринарен комплекс гр.Пловдив, където се запознаха с кучетата и помогнаха в ежедневната рутина като разходиха кучетата. Поиграха с тях и им занесоха кучешки лакомства. Освен това получиха разяснения от д-р Бекирски за бездомните животни и грижите, които се полагат за тях. В училище учениците подготвиха, разпечатаха и закачиха плакат промотиращ осиновяването на бездомниче.

Кога?

26.20.2023г. 15:00 ч.

Къде?

Зооветеринарен комплекс гр. Пловдив

Нужна екипировка?

Не беше нужна екипировка.

Защо?

Приятелят няма порода!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки,който желае може да се свърже със Зооветеринарен комплекс гр.Пловдив.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!