Помогни на бездомни жени в снабдяването с менструални продукти

Помогни на бездомни жени в снабдяването с менструални продукти

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 21 март 2021 до 31 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Този месец решихме да дарим менструални продукти на един от центровете за бездомни хора в София.Разходите по тях не са малко и не много бездомни жени могат да си ги набавят всеки месец,затова се организирахме да съберем пари и да помогнем колкото е възможно.Започнахме да се организираме и на 29.03 събрахме парите и отидохме да ги вземем като предстои да ги занесем до центъра(съобразено с работното им време).Надяваме сме успели да облекчим доколкото е възможно притеснението им по това време на месеца

Какво?

Този месец решихме да съберем менструални продукти,които да дарим в център за бездомни жени.За разлика от нас те нямат възможност да се снабдяват с тях,а те са крайно необходими всеки месец.

Кога?

Пари събирахме от 29.03,за да купим продуктите и да ги занесем в центъра.

Къде?

Център за временно настаняване "Свети Димитър"-София

Нужна екипировка?

Нужно е само желание и усмивка!

Защо?

Нуждата от менструални продукти всеки месец е налице,а бездомните жени нямат възможност да се снабдяват с тях,поради по-наложителни разходи.По тази причина дарените пакети биха облекчили нуждата поне за малко.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни в Инстаграм:https://www.instagram.com/agentite18/

Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!