Подготви празничен пакет с подаръци и картички за възрастните хора от дома в гр. Кюстендил

Подготви празничен пакет с подаръци и картички за възрастните хора от дома в гр. Кюстендил

Клуб "Добро сърце", 12 Детска градина "Първи юни", Кюстендил
Мисията е от 13 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 20.12.21 г. възрастните жители на дом "Ильо Войвода" в гр.Кюстендил бяха зарадвани от Надя Огнянова и Даниела Грозданова - учители в ДГ "Първи юни", които им поднесоха коледни карички, изработени от децата от група "Светулка", с пожелание за здраве и дълголетие и с надежда, че ще внесат щастие и трепет в очакването на коледните и новогодишни празници.

Всяка година деца от детскта градина изнасят Коледен концерт пред хората в дома, но тази година заради мерките в страната само учителите бяха нашите коледни снежанки.

Давайки топлина, стопяме и нашите сърца.

Герои: група "Светулка" - деца и госпожи.

Какво?

Преди коледните и новогодишни празници от детската градина всяка година посещаваме Дома за възрастни хора "Ильо войвода", като им носим подаръчета , картички и лакомства. Години наред децата изнасят празничен концерт пред възрастните хора, но тази година заради пандемията в дома ще отидат само учителите Надя Огнянова и Даниела Грозданова, за да поднесат изработени от децата подаръчета и закупени сладки.

Кога?

В удобен ден в периода между 13.12 и 23.12.21г.

Къде?

Не е нужно.

Нужна екипировка?

Не е нужно.

Защо?

Нека с настъпващите празнични дни да изгоним самотата и тъгата от възрастните хора от дома и да им покажем, че всеки човек е важен и може да бъде обичан и почитан.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://www.1juny.com/index.php/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B3


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!