Подари време на малките деца от детските градини в града като изнесеш пиеса и им подариш ръчно-изработени мартеници

Подари време на малките деца от детските градини в града като изнесеш пиеса и им подариш ръчно-изработени мартеници

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е на 1 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 1 март отделихме време на малките деца от трите детски градини в град Тервел (ДГ "Здравец", ДГ "Детелина" и ДГ "Първи юни") и ги изненадахме с ръчно направени мартеници и драматизацията "Преждата на Баба Марта", която дълго подготвяхме и я изиграхме пред тях. Получихме благодарност от персонала на детските градини и покана за нови съвместни дейности.

Какво?

Мисията цели да се отдели време за малките деца, включително и от уязвими групи, като им се подготви програма за Баба Марта. Репетираме драматизацията "Преждата на Баба Марта". Изготвили сме мартеници, договорихме се с директорите на трите детски градини в града. Работим по осигуряване на костюми. 

Кога?

01.03.2024 г. от 10:00 ч. в ДГ "Първи юни"- драматизация и връчване на мартеници. В ДГ "Здравец" и в ДГ "Детелина"- разказ-легенда за българския обичай и връчване на мартеници на всички деца и персонала.

Къде?

Не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Нужни са костюми за всички герои от приказките.

Защо?

Нека изградим мостове между малки и големи.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За тази мисия предвиждаме да участват само герои от клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!