Подари "топъл" пакет с чорапи, чай и чаша на децата от дома в Павликени

Подари "топъл" пакет с чорапи, чай и чаша на децата от дома в Павликени

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е от 24 October 2022 до 28 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Топли комплекти ще зарадват децата от центъра за настаняване от семеен тип. Чорапите са винаги нужни и потребни, а чаша чай особено с книга е перфектна комбинация за   студените зимни дни. Успяхме да съберем и подарим топлина на 15 деца. Нека не забравяме , че заедно сме по-добри.

Какво?

Наближават студените дни. Искаме да подготвим "топли" пакети за деца в Център за настаняване от семеен тип. Комплектът включва чорапи, чай и чашка. 

Кога?

В седмицата от 24 - 28 октомври ще се събират материалите, като в следобеда на 28-и ще подарим подготвените пакети.

Къде?

Събирането на материалите за пакетите ще е в ОУ "Св. Климент Охридски", а ще ги подарим на място в Центъра за настаняване.

Нужна екипировка?

Чаши за чай, чорапи и пакетиран чай (не единични, неопаковани пакетчета).

Защо?

В общността ни има деца, които успяват да остана по-встрани. В студените дни можем да стоплим няколко усмивки с малък жест в началото на студените дни. Защо чорапи... Всеки от нас винаги има нужда от чорапи, а ако те са и весели, ще донесат не само топлина, но и усмивка. Чаят е най-популярното топло питие, с което да стоплим тела и души. Чашата е за разкош. Надяваме се да дарим топлина на тази уязвима част от нашата общност.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Николай Г. - gentlema@abv.bg; Илина Д. - poisonous_ivy@abv.bg

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!