Подари ръчно изработена картичка на медицински работници от болницата в Търговище

Подари ръчно изработена картичка на медицински работници от болницата в Търговище

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е на 19 октомври 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Здравейте, скъпи доброзаразители! Мисията ни на 19 октомври "Национален ден на българския лекар" мина прекрасно, видяхме как малко проява на креативност може да подари толкова усмивки, топлина и позитивни емоции. Едно просто "Благодаря" не ни коства почти никакви усилия и време в сравнение с трудната професия и трудностите, с които нашите герои от всекидневието се срещат. Бяхме посрещнати точно с тази топлина и усмивки, които искаме ние да подарим, и от позитивните реакции на служителите в болницата разбрахме, че нашата мисия е била успешна.

Какво?

Здравейте, скъпи доброзаразители! С идването на есента, идват и много инициативи, които сме ви подготвили, за да направим първата крачка към по-добър свят. По повод 19 октомври - ден на българския лекар - ние от Доброволчески клуб "Заразно добро" ще изработим благодарствени картички, които ще подарим на служителите от болницата, за да знаят, че са ценени и подкрепяни. Нека всеки, който желае да участва в мисията. Това е малък жест, изискващ малко време, но носещ много топлина и радост! 


Кога?

19.10.2021г. 

Къде?

Ще раздадем картичките на лекари, доктори и служителите на болницата в гр.Търговище.

Нужна екипировка?

Противоепидемични средства - маска, дезинфектант, и разбира се, усмивка. :) 

Защо?

В днешно време лекарите играят важна роля в нашия живот, но рядко се замисляме колко усилия полагат, колко се стараят в своята професия и колко много труд и енергия им коства това. Нека покажем нашето уважение към тях, като направим този малък жест и ги зарадваме с благодарствени картички. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Търсим амбициозни членове, които желаят да променят света към по-добро! Можете да се свържете с нас чрез тези линкове: 
•Страница във Facebook (относно инициативи) -  ТУК.
•Група на клуба във Facebook (обсъждат се инициативите на клуба, членовете могат да предлагат идеи тн.) - ТУК.
•Инстаграм - @zarazno_dobro

Присъединете се към нас и нека заедно "заразяваме" света с ДОБРО! 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!