Подари ръчно изработен подарък на всички жени, работещи в училище

Подари ръчно изработен подарък на всички жени, работещи в училище

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 8 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В деня на празника добряците напълниха огромна кошница с приготвените от тях подаръци и тръгнаха да зарадват всички жени, работещи в сградата - от портиерката и хигиенистката до заместник-директора и директора. Всеки от тях получи жест на внимание, безценен подарък и топла усмивка.


Какво?

Неуморните добряци нямаха търпение да отбележат празника на половината човечество. Още от средата на февруари започнаха да обсъждат идеи и се спряха на най-оригиналната, за която се изискваше много труд, време и енергия. Те решиха да създадат личен, цветен, ръчно изработен подарък за всяка жена, работеща в институцията. В нашето училище работят над 80 жени - педагогически и непедагогически персонал. Доброволците се снабдиха с материали за ръчна изработка - перлен картон, цветен фоам и елементи за декорация. Създадоха творческа работилница, в която в продължение на две седмици, децата сами изработиха детайлите и сглобиха цветния подарък.


Кога?

8-ми март.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Добро настроение и предварително изработените картички.

Защо?

Най-хубавият подарък за празника на жената е цветето - символ на обич, нежност, внимание, грижа и красота. Защото цветето е най-добрият начин да кажем огромното си “Благодаря!” на всички - майки, съпруги, сестри, дъщери, баби и учителки. А най-голямата награда е да видим усмивката на лицата им.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Зарадвайте дамите и във вашето училище.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!