Подари рокля или костюм за бала на ученици, които нямат възможност да си ги позволят

Подари рокля или костюм за бала на ученици, които нямат възможност да си ги позволят

Клуб "Заедно с теб", СУ "Христо Ясенов", Етрополе
Мисията е от 1 ноември 2020 до 23 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Определено това не беше една от най-успешните ни мисии. Дълго време очаквахме някой да се отзове, да направим крачка напред. Разбира се, вкючиха се хора, които дариха свои рокли или костюми. Случи се да получим и дрехи, които не бяха подходящи и изобщо не засягаха повода, но на драго сърце ги приехме. Извадихме си поуки, уроци, които ни държат на повърхността и ни показват, че не винаги работата е увенчана с успех. Обобщено успяхме да зарадваме и подпомогнем едно момче, което ни зарадва и ни показа, че има смисъл, дори и мисията да не е била толкова мащабна, колкото сме очаквали. Дори след леки спънки или провал, не спирайте да работите, да добрувате и помагате, защото всичко си струва, ако сте помогнали дори само на един човек! 

Какво?

Бихме искали да съберем рокли и костюми, които вече няма да се използват, за хора, нямащи възможности, било то финансови или други, за да закупят костюм или рокля за бала. Смятаме, че тази мисия би помогнала на много млади момичета и момчета да се чувстват красиви в един от най-хубавите дни в живота си.

Кога?

Мисията ще бъде активна от 1.11.2020г. до 20.03.2021г.

Къде?

Ние сме от Етрополе, но всеки, който не е от района и иска да дари, може да ни изпраща дрехи чрез офисите на Еконт (Офис Еконт - Етрополе, бул. "Партизански" № 35, пк. 2180) и Спиди (Офис Спиди - Етрополе, бул. "Руски" № 95, пк. 2180).

Нужна екипировка?

Мисията не изисква екипировка от страна на доброволците.

Защо?

Тази мисия би помогнала на много млади момичета и момчета да се чувстват красиви в един от най-хубавите дни в живота си. Нека направим този ден запомнящ се!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да пишете на фейсбук страницата на клуба :

https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%B1-105393157705280/

Както и да задавате въпросите си към координатора на клуба - Мария-Габриела Тинева

https://www.facebook.com/mg.tineva/Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!