Подари рисунка по случай Световния ден на семейството

Подари рисунка по случай Световния ден на семейството

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 9 May 2021 до 15 May 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Семейството не е нещо важно, то е ВСИЧКО! Ето защо ние решихме да отбележим Световния ден на семейството като подготвим красиви рисунки, за нашите семейства. Всеки сам нарисува себе си и своите родители  и с любов написа послание до своето семейство. С рисунките зарадвахме нашите семейства. Важно е да не забравяме, че семейството е това, което ни крепи!  


Какво?

Световният ден на семейството отразява значението, което се отдава на семейството. Този ден дава възможност за насърчаване на информираността по въпроси, отнасящи се до семейството и увеличава знанията по социални, икономически и демографски процеси, свързани със семействата. Този ден има за цел  да привлича общественото внимание към проблемите на семейството. Включи се в отбелязването му, като споделиш информация за своето семейство и нарисуваш най-хубавия ви момент заедно. С рисунките ще зарадваме вашите семейства.

Кога?

От 9 до 15 май.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Нужно е да донесете вашите рисунки.

Защо?

Да имаш място, където да отидеш - това е домът. Да имаш някого, когото да обичаш - това е семейството. Да имаш и двете - това е благословия. Подарете щастие на вашите семейства с рисунките си.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!