Подари празнични пакети на деца, лишени от родителски грижи

Подари празнични пакети на деца, лишени от родителски грижи

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В навечерието на Рождество Христово се надяваме да сме успели да  внесем празнично настроение и радост за други деца като нас. Всеки има право да усети празника по най-красивия начин. Всяко дете трябва да получи поне малък жест на внимание и подарък. Щастливи сме и за пореден път подкрепяме инициативата  "Коледа за всяко дете", организирана от Национално сдружение на сираците в България. Подготвихме празнични пакети и картички, с които да направим празника по-топъл и споделен за всички. Детските усмивки са доказателство, че усилията ни не са напразни и трябва да накараме повече хора да бъдат съпричастни.


Какво?

В навечерието на Рождество Христово можем да внесем празнично настроение и радост за много деца в страната. Не е нужно много. Само да се включим в инициативата "Коледа за всяко дете", организирана от Национално сдружение на сираците в България. Всеки може да зарадва деца, които с нетърпение очакват Коледа, като дари празнични пакети и картички, с които да направи празника по-топъл и споделен за всички

Кога?

От 1 до 23 декември 2021 г.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов", Луковит.

Нужна екипировка?

Нужно е да подготвите лакомства, картички или други средства, които желаете да дарите.

Защо?

Вярваме, че доброто съществува, и искаме да доставим радост на деца, които с нетърпение очакват Коледа. Няма нищо по-ценно от това да бъдем добри и да правим добро. Вярваме, че с вашата подкрепа ще внесем празнично настроение и радост на децата в навечерието на Рождество Христово.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!