Подари празничен пакет на дете, лишено от родителски грижи

Подари празничен пакет на дете, лишено от родителски грижи

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 15 декември 2020 до 22 декември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В навечерието на Рождество Христово се опитахме да внесем празнично настроение и радост и за други деца в страната. Включихме се в инициативата "Коледа за всяко дете", организирана от Национално сдружение на сираците в България. Опитахме се да зарадваме деца, които с нетърпение очакват Коледа, като дарихме празнични пакети с много лакомства и картички, с които искаме да направим празника по-топъл и споделен за всички.

Какво?

В навечерието на Рождество Христово можем да внесем празнично настроение и радост за много деца в страната. Не е нужно много. Само да се включим в инициативата "Коледа за всяко дете", организирана от Национално сдружение на сираците в България. Всеки може да зарадва деца, които с нетърпение очакват Коледа, като дари празнични пакети и картички, с които да направи празника по-топъл и споделен за всички

Кога?

От 15 декември до 22 декември.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов", Луковит.

Нужна екипировка?

Нужно е да подотвите лакомства, картички или други средства, които желаете да дарите.

Защо?

Вярваме, че доброто съществува и искаме да доставим радост на деца, които с нетърпение очакват Коледа. Няма нищо по-ценно от това да бъдем добри и да правим добро. Вярваме, че с вашата подкрепа ще внесем празнично настроение и радост на децата  в навечерието на Рождество Христово.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!