Подари пакет за Великден на дете, лишено от родителски грижи

Подари пакет за Великден на дете, лишено от родителски грижи

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 11 април 2021 до 22 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С тази инициатива отново решихме да се включим в кампания на Националното сдружение на сираците в България. Знаем, че те имат нужда от подкрепа винаги, но по празниците тя е още по-необходима. За това чрез кампанията "Великден за всяко дете" ние изпратихме шоколадови яйца, козунаци, великденски шоколадови зайчета, сокчета и други продукти, които вярваме, че ще направят празника по-хубав за деца лишени от родителски грижи. Продуктите вече са при тях и ние се радваме на техните усмивки.


Какво?

Наближава Великден! Вярваме, че доброто го има във всички нас и заедно ще успеем да покажем обич и грижа към деца в неравностойно социално положение!  Можем да го направим, като се включим в кампанията на Национално сдружение на сираците в България и изпратим продукти, с които да зарадваме деца, лишени от родителски грижи за предстоящите празници.

Кога?

Oт 11 април до 22 април.

Къде?

Продуктите може да донесете в стаята на 3.б или 4. б клас

Нужна екипировка?

Списък на необходими продукти:
1. Великденско шоколадово яйце
2. Великденски шоколадов заек
3. Козунак
4. Натурален сок /детски/
5. Олио
6. Ориз
7. Боб
8. Леща
9. Захар
10. Макарони/Спагети 

Защо?

Надяваме се с Вашата доброта и подкрепа да стигнем до повече деца и техните семейства в нужда за да ги зарадваме макар и с малко, но от сърце!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!