Подари одеяло и възглавничка на животните в приюта в Ихтиман

Подари одеяло и възглавничка на животните в приюта в Ихтиман

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е от 18 November 2022 до 25 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

"С любов за четири лапи" е приют в Ихтиман, който се издържа само на съпричастността и доброто сърце на неговите собственици. За него няма държавна издръжка, парите често не стигат за къщички, храна, постелки и ветеринарни прегледи на техните кученца. Нуждаят се от помощ. Ние от "Героите на Йовков" се обединихме и събрахме пари, с които да купим храна за техните сладки "дивачета" и да съберем постелки и одеяла, с които биха могли да се топлят през студената зима. Постелките трябва да се сменят често, а кученцата им се увеличават с всеки ден. Всяко едно от тях заслужава място, на което да полегне. Купихме храна, но също така събрахме постелки и стари одеяла, които иначе сигурно щяха да стоят забравени в шкафа. Наредихме всичко в кутия и написахме специално писмо за приюта им. Изпратихме го до Ихтиман с помощта на Дамянка Иванова- педагогически съветник в училището ни, също част от нашият доброволчески отбор "Героите на Йовков". Мисията ни може вече да е свършила, но мисията на "С любов за четири лапи" още не е. Може да намерите страницата им във Фейсбук, да се свържете с тях и да им помогнете.

Какво?

Ние от доброволчески клуб "Героите на Йовков" ще дарим безвъзмездно за бездомните животни в Ихтиман. Присъединете се и вие! Ще съберем стари одеяла, покривки, възглавнички за животните. Ще изпратим и храна.
Кога?

Начална дата: 18.11.2022 до 25.11.2022 г. Мисията може да се провежда редовно.Къде?

Ихтиман.

Нужна екипировка?

Стари одеяла, покривки, възглавнички за животните.

Защо?

Хубаво е да знаем колко много значат действията ни.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с координатора на клуба на feimelisa7@gmail.com

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!