Подари малко от времето си на младежи с увреждания и стани техен ментор

Подари малко от времето си на младежи с увреждания и стани техен ментор

Клуб "Щастливеца", Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов", Кърджали
Мисията е на 21 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 21 ноември честваме празника Въведение Богородично, който се отбелязва и като Ден на християнското семейство и на православната младеж. Този празник напомня на всички, че трябва да възпитаваме децата в благочестие, в послушание към родителите, милосърдие и чистота на нравите.

Традиционно алековци отбелязват празника с различни инициативи. Тази година доброволците от клуб “Щастливеца“ посетиха Защитеното жилище за младежи с увреждания в кв. Байкал, гр. Кърджали. В този светъл ден доброволците станаха ментори и прекараха свободното си време с младежите от Дома, подарявайки им своето безкористно приятелство и подкрепа.


Какво?

Традиционно алековци отбелязват Деня на християнското семейство с различни инициативи. Тази година доброволците от клуб “Щастливеца“ посетиха защитеното жилище за младежи с увреждания в кв. Байкал, гр. Кърджали. В този светъл ден доброволците станаха ментори и прекараха свободното си време с младежите от дома, подарявайки им своето безкористно приятелство и подкрепа. 

Кога?

21.11.2022 - 21.11.2022 от 16.30  до 19.00ч.

Къде?

Кърджали, кв. Байкал

Нужна екипировка?

Не е нужна.

Защо?

По традиция, алековци винаги посещават защитеното жилище за младежи с увреждания на празници, организират благотворителни базари за набиране на средства за осигуряване на малки подаръчета, както и творчески и трудови ателиета.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с Филиз Мустафа.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!