Подари макети на ръководството на СУ "Алеко Константинов"- гр. Луковит по случай патронния му празник

Подари макети на ръководството на СУ "Алеко Константинов"- гр. Луковит по случай патронния му празник

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 май 2021 до 11 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай патронния празник на училището ни изработихме макети. Като знак на уважение най-красивите подарихме на нашите директори. Радваме се, че успяхме да ги изненадаме за празника.

Какво?

По случай патронния празник на СУ "Алеко Константинов"- гр. Луковит на 11 май 2021 година, ви каним да се включите в изработването на макети на училището. Всички изработени такива ще бъдат разположени на различни места в сградата, а най-добрите проекти ще подарим на ръководството на училището за празника.

Кога?

От 1 до 11 май.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Нужно е да донесете макет на училището.

Защо?

Ние сме възпитаници на СУ "Алеко Константинов" и всяка година отбелязваме патронния празник. Тази година няма да има тържествен концерт, но това не бива да ни спре да отбележим този ден. С изработването на макети ние ще представим училището и пред други ученици, които може да го харесат и биха се записали да учат при нас. Най-добрите проекти ще подарим на ръководството в знак на благодарност за всичко, което правят за нас. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!