Подари книги на Центъра за деца с физически увреждания в Луковит

Подари книги на Центъра за деца с физически увреждания в Луковит

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 15 ноември 2021 до 30 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През месец ноември организирахме събиране на детски книжки за децата от ДЦДФУ - гр. Луковит. Децата от центъра са наши приятели и тъй като и те в момента са затворени по домовете си, искаме да ги зарадваме и да разнообразим тяхното ежедневие с книжки, които да ги отведат на различни места.  Успяхме да съберем много книжки с приказки, "Патиланци", "Небивалици", "Приключенията на Лукчо", "Хитър Петър" и още много любими на малки и големи заглавия. 


Какво?

През месец ноември организираме събиране на детски книжки за децата от ДЦДФУ - гр. Луковит. Децата от центъра са наши приятели и тъй като и те в момента са затворени по домовете си, се надяваме да можем да ги зарадваме и да разнообразим тяхното ежедневие с книжки, които да ги отведат на различни места. Може да помогнете, като изберете и донесете любима ваша книжка,  с която да зарадвате дете от дневния център. Книжките ще придвижим до тях с помощта на медиаторите.

Кога?

от 15 до 30 ноември 2021 г.

Къде?

Книжките ще се събират в СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Ако искате да се включите, изберете любима ваша детска книжка и я донесете при нас. 

Защо?

В момента високата заболеваемост налага децата от ДЦДФУ - гр. Луковит да не могат да провеждат ежедневните си занимания заедно, а да бъдат затворени по домовете си. Ако желаеш да зарадваш дете и да внесеш приказни герои в ежедневието му, вземи любимата си детска книжка и ни я донеси. Ние ще я изпратим и тя ще достигне до него с твоето послание.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!