Подари книги и ученически пособия на децата от ДЦДФУ гр.Луковит

Подари книги и ученически пособия на децата от ДЦДФУ гр.Луковит

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 февруари 2021 до 24 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Екипът и децата от ДЦДФУ гр. Луковит бяха изненадани от децата от клуб "Деца с големи сърца", които пристигнаха при тях с добро дело и много подаръци. Книжки, флуматери, цветни моливи,блокове за рисуване, химикалки, гланцови блокчета и едно голямо сърце направено с любов.  Децата и екипа на дневния център изказаха своите благодарности за топлото отношение, добрия пример и добрината, на която всички ние се учим!

Какво?

Включи се в инициативата "Да подарим книги и ученически пособия на децата от ДЦДФУ гр. Луковит". Вярваме, че няма по-хубав подарък от книгата, а  ученически пособия винаги трябват. За това събираме нови детски книжки и ученически пособия, с които да бъдем полезни да децата от дневния център.

Кога?

Мисията ще се проведе от 01.02 до 24.02.2021г.

Къде?

Събираме детски  книжки и ученически пособия, в стаята на 3.б и 4.б клас. Събраните неща ще  бъдат  предадени в ДЦДФУ гр. Луковит

Нужна екипировка?

Всеки може да донесе любима детска книжка, тетрадки, химикалки, блокчета или други ученически пособия.

Защо?

Книгите са прозорец към света. Те могат да ни отведат до много нови места и да ни дадат безценна информация. За да споделим нашата любов към книгите, решихме да да подарим книги и ученически пособия на децата от ДЦДФУ гр. Луковит. Подари книжка на детето да теб и го накарай да се усмихне! Заедно можем да направим децата от ДЦДФУ щастливи.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да се включи като  донесе детска книжка или ученически пособия в класната стая на 3.б или 4.б клас. Може да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!